Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Newcastle fører kapløbet om at hente den franske kantspiller Ousmane Dembele, men Manchester United er også interesseret i den 24-årige Dembele, hvis kontrakt med Barcelona udløber til sommer. (Mundo Deportivo)


Manchester United vil rette opmærksomheden mod Ajax-træner Erik Ten Hag til sommer, hvis det ikke lykkedes at hente Mauricio Pochetinno fra Paris Saint-Germain. (Mail)

Leeds Uniteds engelske midtbanespiller Kalvin Phillips, vil afvise et skifte til ligarivalerne Manchester United næste sommer, for i stedet at blive på Elland Road. (Star)

Manchester United er tæt på at udpege Ralf Rangnick som midlertidig manager for resten af sæsonen. Den tyske manager vil desuden blive en del af udvælgelsen af den permanente manager på Old Trafford. (Star)

Manchester City har angiveligt indledt forhandlinger med Real Madrid om den franske angriber Karim Benzema. (Mirror)

Den skotske landstræner Steve Clarke siger, at han vil ringe til den engelske ditto Gareth Southgate forud for Skotlands VM-playoffkamp mod Ukraine til marts. (Times)


Mikel Arteta har afvist, at Arsenal vil lytte til bud på 26-årige Nicolas Pepe til januar. (Metro)

Aston Villa vil prioritere at hente en midtstopper og en defensiv midtbanespiller til januar, da Steven Gerrard vil forsøge at forstærke sit mandskab. (Football Insider)

Tottenham-manager Antonio Conte, hvis hold led et chokerende nederlag til NS Mura i UEFA Conference League, udtaler, at han evaluerer med sine spillere før han snakker med klubben. (Mirror)

Fulhams serbiske angriber Aleksandar Mitrovic er blevet sat i forbindelse med sit drømmeskifte til Juventus. (Tuttosport, via Sun)

Den engelske midtbanespiller Carney Chukwuemeka vil ikke forlænge sin aftale med Aston Villa, hvilket har intensiveret interessen fra Premier Leagues største klubber som blandt andet Manchester United, Manchester City og Liverpool. (Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik