Fodbold nyheder

Transferrekord: Bayern München klar med uhørt bud på Golden Boy

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelonas Pedri kan blive den dyreste spiller i Bayern Münchens historie, når han samtidigt ser ud til at firedoble sin nuværende løn.

Article image

Den 18-årige spanske kantspiller og Golden Boy-vinder, Pedri, rygtes kraftigt til Bayern München, der vil sprænge banken for at få den gyldne dreng på holdet.

Pedri underskrev i oktober en kontrakt med FC Barcelona, der gælder til 2026, hvor frikøbsklausulen er på 7,5 milliarder kroner. Dog vil Bayern München forsøge at lokke Pedri til Bayern med en firedobling af spanierens løn.

Pedri har nemlig en skrøbelig økonomisk situation i FC Barcelona, der ikke kan tilbyde de helt store løsninger. Det kan Bayern, der lokker med en lønseddel svarende til 600.000 kroner om ugen.

Ifølge AS, så kan Bayern presse FC Barcelona med et lukrativt bud allerede under vinterens transfervindue, der kan poste fornøden likviditet ind på den bare kistebund.

Mediet oplyser yderligere, at sydtyskerne er klar på at overgå transferrekorden i klubben og dermed slå købet af Lucas Hernandez i Atletico Madrid, som storklubben købte for knapt 600 millioner kroner.

Pedri har spillet 56 kampe for FC Barcelona og har scoret fire mål og lagt op til seks. Derudover er det allerede blevet til ti optrædener på det spanske landshold for den 18-årige gyldne dreng.

Mere om Pedro González López

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik