Fodbold nyheder

40-årige Zlatan klar til at skrive under på ny Milan-aftale

Af Stefan Lindahl

Zlatan Ibrahimovic er klar til at forlænge samarbejdet med AC Milan, som binder ham til klubben frem til sommeren 2023.

Article image

Til sommer udløber Zlatan Ibrahimovic’ nuværende kontrakt med AC Milan. Det arbejder den svenske angriber og Milan dog på at ændre. De to parter forhandler nemlig i øjeblikket om en forlængelse, som holder Ibrahimovic i Milan indtil sommeren 2023. Det meddeler Gazzetta dello Sport.


40-årige Ibrahimovic er den bedst lønnede i Milans trup, hvor han tjener 53,5 mio. kroner om året. Mediet melder ikke om en eventuel ny løn, men begge parter ønsker angiveligt at samarbejdet skal fortsætte, hvorfor forhandlingerne forventes at gå let.

Udover at kunne blive i Milan, så er svenskerens håb også, at han med en ny kontrakt og spilletid i Serie A-klubben kan sikre sig en plads i Sveriges VM-trup, hvis de skulle ende med at kvalificere sig til slutrunden i Qatar næste vinter efter play off-kampene i foråret.

I indeværende Serie A-sæson har Ibrahimovic spillet seks kampe, hvor i han har scoret tre mål og leveret to assist. Grunden til, at Ibrahimovic kun har spillet 50 % af Serie A-kampene skyldes, at han har haft skadesproblemer. Svenskeren startede sæsonen med en knæskade, og har senest siddet ude med akillessene-problemer.

Ibrahimovic har spillet i Milan af to omgange. Den første omgang var i perioden fra 2010 til 2012. I den periode vandt svenskeren det italienske mesterskab med Milan. Den omgang startede i januar 2020, og i den nuværende periode har Ibrahimovic i 43 Serie A-kampe scoret 28 mål.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE