I. Fossum (45), T. Prica (71)
Torsten Brix

Straffesparksdrama i Farum

AaB kom ud af pointmæssig skidt periode - og krisen kradser i FCN.
Eftersom AaB kom til kampen i Farum med tre nederlag i bagagen og FCN var placeret som tredjesidst i Superligaen, så var søndagens kamp et opgør, hvor en mulig taber ville være meget skidt stillet.

Første halvlegs højdepunkt var en flot aktion af FCN’s Magnus Andersen, der afsluttede en dribletur ved at sende bolden på stolpen – tæt ved krydset. I den anden ende af banen kom AaB ikke til ret meget i de første 45 minutter end Kasper Kusks afslutning udover og i overtiden, hvor nordjyderne fik et straffespark.

Dommer Anders Poulsen så ikke straffesparket, men efter et VAR-gennemsyn dømte han straffesparket, som Iver Fossum scorede på. Hård skæbne for FCN og den blev ikke mindre af, at de efter en times spil følte sig snydt for et straffespark.

De to straffesparksepisoder blev kampændrede eftersom, at AaB kort tid efter scorede til 2-0 efter den uerfarne Emmanuel Ogura gav en returbold på Fossums frispark og den sparkede Tim Prica let ind til slutresultatet 2-0 i straffesparksdramaet.