Fodbold nyheder

Italiensk journalist: Pogba skifter gratis til Juventus næste sommer

Af Asbjørn Steffensen

Den franske midtbanespiller ser ud til at lave et comeback til sin gamle klub næste sommer.

Til sommer udløber franske Paul Pogbas kontrakt med Manchester United, og i skrivende stund er forhandlingerne om en forlængelse sat på pause indtil foråret, har midtbane-profilens agent, Mino Raiola, fortalt. Det sætter nogle store spørgsmålstegn ved Pogbas fremtids-situation, der muligvis kan ende med et klubskifte.


Ifølge den italienske journalist Rudy Galetti kommer Pogba ikke til at underskrive en ny kontrakt med Manchester United, og forlader klubben gratis til sommer. Franskmandens førsteprioritet er ifølge Galetti sin gamle klub, Juventus.

For at Juventus kan hente deres stjernespiller tilbage gratis, må de gøre plads i lønbudgettet ved at sælge Aaron Ramsey og enten Winston McKennie eller Adrien Rabiot for at kunne tilbyde Pogba 90 millioner kroner årligt pls bonusser.

Real Madrid er ifølge Galetti Pogbas nødplan, hvis Juventus-skiftet går i vasken, mens franske PSG ikke er en mulighed for verdensmesteren.

Pogba er denne sæson personligt startet ud med at lave syv assists i Premier League, men modtog i ydmygelsen til Liverpool et rødt kort efter 15 minutter på banen.

Mere om Paul Pogba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik