Fodbold nyheder

Jagten på Hålands afløser: Dortmund lurer på offensiv Chelsea-trio

Af Asbjørn Steffensen

Den tyske storklub holder angiveligt ekstra godt øje med tre offensive profiler hos Champions League-vinderne.

Bundesliga-klubben Dortmund råder over den vel nok, sammen med Kylian Mbappe naturligvis, varmeste angriber på markedet - norske Erling Håland. Den tyske klub vil få meget svært ved at holde på den 21-årige nordmand, der er rygtet til blandt andet Chelsea og PSG.


Hålands afløsere i Dortmund skal ifølge det engelske medie TEAMtalk findes i Chelsea. Mediet melder, at den tyske klub holder nøjsomt øje med tre offensive profiler i Premier League-klubben. Der er tale om Timo Werner, der har spillet for liga-rivalerne RB Leipzig, Christian Pulisic, der fik sit gennembrud i selvsamme Dortmund, før han blev solgt til Chelsea, og Callum Hudson-Odoi.

Dortmund har efter sigende spurgt Chelsea, om de vil holde dem opdateret på de tre spilleres status, skulle de få brug for at forstærke deres offensiv. Fælles for de tre Chelsea-spillere er, at de lige nu kæmper for spilletid i klubben.

Håland har gentleman-aftale indskrevet i sin kontrakt med Dortmund, der lyder, at hvis det rigtige tilbud kommer næste sommer, kan nordmanden skifte væk fra den tyske klub uden problemer.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE