Fodbold nyheder

Juleaften falder tidligt i år:
Søndag bliver den bedste fodbold-dag længe

Af Asbjørn Steffensen

Søndag d. 24. oktober bliver der spillet et hav af storkampe, og Indkast.dk hjælper dig her med at planlægge dagen.

Article image

En gang i mellem står sol, måne og stjerner lige i fodboldverdenen, og fans af det smukke spil bliver forkælet med en dag, der næster lyder for god til at være sand. I dette tilfælde er flere af kampe af allerøverste hylde i de europæiske ligaer blevet programsat til at løbe af stablen den samme dag, nemlig på søndag d. 24. oktober.

For at give dig et overblik kampene og hvordan du kan planlægge din dag på den bedste måde, kommer Indkast.dk herunder med et bud på, hvordan dagen kunne se ud.

Vi lægger ud klokken 14:00 på Vestegnen, hvor Brøndby tager imod FC København. Hjemmeholdet har fået en dårlig start på sæsonen efter deres overraskende mesterskab i foråret. FC København er skadesramt og har tabt vigtige point på det sidste. Men hverken form eller skader betyder det store, når det danske derby mellem de to mest succesrige hold i Danmark bliver spillet. Fansene danner altid en fed kulisse, og holdene giver den 110% på banen. Kampen bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Efter dagens danske indslag kan du nå at sætte kaffe over og finde TV2 Sport X, for klokken 16:15 er det tid til El Clasico. Opgøret mellem de to største klubber i Spanien er altid en af årets mest sete kampe verden over. Efter mange års Barcelona-dominans er den catalanske storklub faldet i kadence, mens Real Madrid har fået overtaget. Los Blancos har vundet tre ud af fire El Clasico-opgør, men alt kan ske, når de to rivaler møder hinanden.

Klokken 17:30 skal du finde en ekstra skærm frem og bestille en en pizza. Old Trafford lægger nemlig græstæppe til storkampen mellem Manchester United og Liverpool - muligvis den største kamp i England med to af de største fanbaser. Liverpool buldrer derudaf med en storspillende Mohamed Salah i super form. Manchester United har spille- og resultat-mæssigt ikke kunne få det til at fungere under manager Ole Gunnar Solskjær denne sæson, men som vi har set flere gange i Champions League denne sæson, råder de igen over Cristiano Ronaldo, som altid leverer i de største kampe. Kampen vises på Viaplay.

Klokken 20:45 tager vi sydpå i Europa, nærmere bestemt Milano, for at se to af Italiens største klubber krydse klinger. De italienske mestre fra Inter tager imod sidste års skuffelse i Serie A, Juventus. Inter har fortsat deres gode form fra sidste sæson, mens Juventus efter en dårlig start er kommet tilbage på sejrs-sporet igen. Begge hold råder over spillere af bedste kaliber, og kampen vil blive spillet med intensitet og italiensk passion. Derby d'Italia vises på TV2 Sport X

Samtidig med det italienske derby bliver der klokken 20:45 også spillet topkamp i Frankrig, så hav to skærme klar til at køre igen. Marseille tager imod de franske vicemestre fra PSG, der har hentet profil efter profil denne sommer - som for eksempel Lionel Messi. Marseille skal forsøge at hente point på PSG, der fører Ligue 1 komfortabelt indtil videre. Dette franske opgør er tidligere ofte endt med slåskampe, røde kort og flotte mål. Hjemmeholdet sydfranske fans giver den altid et ekstra tand, når den rige hovedstadsklub kommer til byen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik