Fodbold nyheder

Serie A-klubber kæmper om angrebstalent

Af Stefan Lindahl

De to Serie A-klubber Inter og Fiorentina kommer til at slås om det italienske angrebstalent Gianluca Scamacca til januar.
Article image
Ritzau-Scanpix
Når transfervinduet igen åbner i januar, så har Inter og Fiorentina det samme italienske angrebsnavn på deres ønskelister. Ifølge den italienske journalist Daniele Longo er det Sassuolos Gianluca Scamacca, som begge klubber vil forsøge at hente.


For Fiorentina er Scamacca ifølge Longo blevet et varmt navn, fordi Firenze-klubbens angrebsstjerne Dusan Vlahovic kan være fortid, når det bliver den 1. februar 2022. Inter ønsker med Scamacca at tilføje endnu et navn til deres arsenal af offensive kræfter.

Ifølge mediet getfootballnewsitaly er Inter favoritter til at hente Scamacca, fordi den italienske angriber spiller i Sassuolo. Her har Inter flere gange handlet, og de to klubbers relation beskrives som fremragende.

Hvis Scamacca skal have lov til at forlade Sassuolo, så skal de to klubber angiveligt betale 191 mio. kroner. Det er 75 mio. kroner mindre, end han kostede eventuelle bejlere i sommerens transfervindue.

22-årige Scamacca har været ejet af Sassuolo siden 2017, hvor han skiftede til Serie A-klubben fra hollandske PSV Eindhoven. For Sassuolos førstehold er det på fire år blevet til ti Serie A-kampe og nul mål. Majoriteten af tiden har Scamacca brugt på at være udlånt af Sassuolo, som har sendt italieneren til Cremonese, PEC Zwolle, Ascoli og Genoa.

Mere om Gianluca Scamacca

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik