Fodbold nyheder

Lionel Messi afslører, hvem han stemmer på til Ballon d’Or-prisen

Af Konrad Cornelius Rasmussen

De 30 nominerede til den mest prestigefyldte individuelle pris for fodboldspillere. Messi er som oftest en af de nominerede, men nu har han afsløret, hvem han vil stemme på som verdens bedste fodboldspiller.

Article image

Det har ikke været udpræget succesfuldt på banen for Paris St. Germain i denne sæson, men Paris-klubben lever op til Paris´ omdømme som kærlighedens by. Det virker i hvert fald til, at deres front trio Neymar, Messi og Kylian Mbappe er faldet godt til i hinandens selskab.

Den argentinske troldmand og seksdobbelte vinder af netop Ballon d’Or har i et interview aftalt, at han kommer til at stemme på to af sine nye holdkammerater, når der skal findes en vinder af den fornemme pris.

Til den franske avis L’Equipe, udtaler Messi således:

- Selvfølgelig er der to spillere på mit eget hold, der får en stemme fra mig. Dog har spillere som Lewandowski og Karim Benzema også haft meget flotte år, udtalte Messi til den franske avis.

Ballond’Or uddeles den 29. november. 30 spillere er nomineret til prisen, inklusiv den danske landsholdsanfører Simon Kjær. Milan-stopperen skal dog nok kigge langt efter en stemme fra Messi.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik