Fodbold nyheder

Roma-spiller er landet i Qatar

Af Stefan Lindahl

Steven Nzonzi er tæt på at være fortid i Roma. Tidligere lørdag landede franskmanden i Qatar, hvor han forventes at skrive under på en kontrakt med Al Rayyan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Roma-franskmanden Steven Nzonzi er meget tæt på at skifte til Al Rayyan i Qatar. Det meddeler Sky Sport Italia, som beretter, at Nzonzi lørdag landede i Qatar for at færdiggøre sit skifte.


32-årige Nzonzi har tilbragt de seneste to år væk fra Roma på leje-ophold hos Galatasaray og Stade Rennes. Den franske midtbanespiller indgår heller ikke Roma-træner José Mourinhos planer i denne sæson, og er derfor ikke indregistreret i klubbens Serie A-trup i efteråret.

Nzonzi skiftede til Roma fra spanske Sevilla i sommeren 2018 for 203 mio. kroner. Franskmanden har spillet 39 kampe for Roma. Under lejeopholdet i Stade Rennes nåede Nzonzi flere kampe, end han har spillet for Roma med 46 optrædener.

Nzonzis kontrakt med Roma udløber efter denne sæson. Hvis franskmanden ikke kan blive enig med Al Rayyan forventes det, at han forlader Roma senest næste sommer.

Mere om S. Nzonzi

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE