Fodbold nyheder

Bild: Bayern har forhørt sig på Rüdiger

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den tyske avis Bild har Bayern München rettet henvendelse til Antonio Rüdigers agent, men stopperen vil angiveligt helst blive i London.

Article image
Ritzau-ScanpixChelseas tyske stopper Antonio Rüdiger har kun et år tilbage af sin kontrakt i London-klubben, og det får allerede nu spekulationerne om fremtiden til at løbe af stablen. Ifølge den tyske avis Bild skulle Bayern München have rettet de første henvendelser til Antonio Rüdigers bror og agent omkring en fremtid i den sydtyske storklub.

Den anerkendte avis mener dog også at vide, at den 28-årige forsvarsklippe er rigtig godt tilfreds i London, og at tyskerens første prioritet er at fortsætte med at danne en blå mur med sin danske makker, Andreas Christensen.

Bayern München har gennem de seneste sommertransfervinduer skiftet godt og grundigt ud i de bageste rækker. Senest kom Dayot Upamecano til de forsvarende Bundesliga-mestre denne sommer, og i sommeren 2020 var det Lucas Hernandez, der kom til ”Die Bayern.” Men missionen om en stærkere og bredere forsvarsgruppe er ikke fuldført endnu for Bayern München, hvis man altså skal tro Bild.

Antonio Rüdiger har i denne sæson spillet fuld tid i alle Chelseas fem Premier League-kampe, og siden tyskeren kom til London-klubben fra Roma i 2017 er det blevet til 156 optrædener for ”The Blues.”

Mere om Antonio Rüdiger

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik