Fodbold nyheder

Opsang til Liverpool:
Køb tidligere Superliga-stjerne!

Af Philip Sinkbæk Jensen

Ifølge Genks belgiske sportsdirektør, Dimitri de Conde, så mangler Liverpool fysisk tilstedeværelse på sin center-forward-plads. Han opfordrer derfor Liverpool til at købe en tidligere FCM-angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nogle vil mene, at Liverpool mangler et muskelbundt af en center-forward, som kan mosle med de stærke centerbacks i Premier League. Dette er Genks sportsdirektør, Dimitri de Conde, også enig i, og kan derfor ikke forstå, at Liverpool ikke har vendt interessen mod den tidligere FC Midtjylland-angriber, Paul Onuachu, der scorer mål på samlebånd i den belgiske liga.

I et interview med det belgiske medie, Het Belang van Limburg, udtrykker de Conde Liverpools mangel på fysisk tilstedeværelse hos angriberne i klubben, da holdet senest spillede mod Chelsea, hvor Liverpool skuffende måtte gå fra banen med resultatet 1-1 trods en hel halvleg i overtal:

- Så du Liverpool mod Chelsea? Liverpool har de bedste angribere, men ingen af dem er den samme profil som Onuachu. Han ville have scoret mod 10 modstandere. Jeg siger ikke, at Paul vil spille 90 minutter hver uge for Liverpool, men sådan en klub kan virkeligt bruge en spiller som ham, forsikrer de Conde.

27-årige Paul Onuachu har indtaget den belgiske Pro League med storm, hvor han sidste år blev ligaens topscorer med 29 mål i 33 kampe og kåret til Årets Spiller i Pro League.


’Lange-Paul’ rager godt op med sine 2,01 meter og kommer først i mange dueller, hvilket angriberen beviste i sin tid i FC Midtjylland, hvor det blev til 74 mål i 181 kampe inden, at Genk købte den nigerianske landsholdsangriber for 43,5 millioner kroner i sommeren 2019.

Siden skiftet til Genk har Onuachu vundet den belgiske pokalturnering og scoret 46 mål i 72 kampe. Paul Onuachu er på kontrakt i Genk til 2024, og har en værdi på 150 millioner kroner.

Mere om Paul Onuachu

Mere om Genk

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik