Philip Dar

Medie: Istanbul Basaksehir jagter James Rodriguez

Everton-colombianeren ser ud til at forlade Goodison Park.
Det tyrkiske transfervindue lukker først den 8. september, og det ser Istanbul Basaksehir nu ud til at udnytte. Klubben meldes nemlig interesseret i at hente den colombianske offensivspiller James Rodriguez til Istanbul.

James Rodriguez blev hentet til Everton af den forhenværende manager Carlo Ancelotti, som Rodriguez tidligere havde spillet under i deres fælles tid i Real Madrid. Den første tid i Everton-trøjen var da også succesfuld for colombianeren, men skader og trænerskifte har sendt ham længere og længere væk fra startopstillingen, og den nye manager, Rafael Benitez, ser ikke James Rodriguez som en del af sine planer.

Derfor skal Istanbul Basaksehir altså nu stå klar til at tage imod James Rodriguez, det skriver det franske medie Foot Mercato. I løbet af sommeren, har klubber som AC Milan og FC Porto været nævnt som mulige destinationer for James Rodriguez, men nu ser det altså til, at det bliver den tyrkiske liga, som får glæde af den tidligere Bayern München- og Real Madrid-spillers kvaliteter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER