Fodbold nyheder

West Ham zoomer ind på Zouma

Af Christian Bang Jensen

Den centrale forsvarsspiller Kurt Zouma er ude i kulden i Chelsea, og derfor er han tæt på et skifte til ligarivalerne West Ham. Det beretter flere engelske medier.

Article image
Ritzau-Scanpix

Franske Kurt Zouma har lang vej til spilletid i Chelsea, og derfor kan den centrale forsvarsspiller være på vej mod et skifte til West Ham. Det melder engelske Sky Sport fredag.


Ifølge det britiske medie skulle den 26-årige franskmand allerede være klar til at gennemgå det obligatoriske lægetjek i London-klubben, mens avisen The Athletic skriver, at Kurt Zouma skriver under på en femårig kontrakt.

Franskmanden kom til den blå del af London i sommeren 2014 fra Ligue 1-klubben Saint-Étienne. Siden da er det blevet til 151 kampe i Chelsea-trøje, der også har resulteret i to mesterskaber, en Champions League-titel og en FA Cup-triumf. Foruden ”The Blues” har Kurt Zouma også været udlejet af to omgange til henholdsvis Stoke og Everton.

Chelsea kommer dog ikke til at gå ned på forsvarsspillere selv med et salg af Kurt Zouma. Det har længe været rygtet at ”The Blues” er interesseret i Sevillas franske forsvarsklippe Jules Koundé, der angiveligt kommer til at koste de blåklædte omkring 600 millioner kroner, og en lille del af de penge skal formentlig findes i salget af Kurt Zouma. Ifølge BBC vil West Ham ligge omkring 185 millioner kroner for forsvarsspilleren.


Mere om Kurt Zouma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik