Fodbold nyheder

Goal: Real Madrid har budt på Mbappé

Af Daniel Jensen

Endnu en superstjerne kan være på vej til at skifte klub i dette transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germain har haft travlt denne sommer, og de har blandt andet fået hentet Lionel Messi og Sergio Ramos til Frankrig. Det er uden tvivl to af fodboldens største stjerner, men nu kan klubben fra den franske hovedstad risikere at miste deres egen kronjuvel.


Goal skriver nemlig, at de har fået bekræftet, at Real Madrid har lagt et bud på bordet for Kylian Mbappé. Den 22-årige franskmand har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og han skulle ifølge Goal have afvist at forlænge sin kontrakt hele seks gange. Goal melder intet om størrelsen på buddet, men flere medier, inklusive transferjournalisten Fabrizio Romano, skriver, at den spanske storklub har tilbudt hele 160 millioner euro, hvilket svarer til lidt over 1,1 mia. danske kroner.

Bolden skulle nu ligge hos franskmændene, da Mbappé skulle have gjort det klart, at han ikke er at finde i klubben næste sommer, og at Real Madrid er hans første prioritet.

Kylian Mbappé har på trods af sin unge alder allerede spillet 174 kampe for Paris-klubben. Her har han bidraget med hele 133 mål og 63 oplæg.


Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik