Anders Bjørn

Real Madrid modtager gode Mbappe-nyheder gennem Sergio Ramos

Flere Real Madrid-spillere har snakket med Sergio Ramos, og den tidligere profil og anfører for Los Blancos har gennem sin nye plads i PSG’s omklædningsrum overbragt gode nyheder til Real Madrid vedrørende Kylian Mbappe.
Der er en voksende optimisme blandt Real Madrids spillere om at Kylian Mbappe kommer til den spanske hovedstad denne sommer. PSG er desperate for at forlænge med deres franske guldfugl, men den 22-årige stjerne har afvist et kontrakttilbud på en seksårig aftale på Parc des Princes.

Dermed kan Mbappe allerede begynde at kigge sig om efter en ny klub til januar, men det er ikke sikkert, at han behøver vente så længe, da Real Madrid angiveligt lurer på at hente den lynhurtige angriber allerede denne sommer.

Marca beretter, at Real Madrid har sparet en bunke penge sammen efter spillersalg i de sidste par transfervinduer. Nu er de klar til at investere, og ifølge Marca går snakken om den mulige tilføjelse også lystigt i omklædningsrummet. Her har de forbindelser til Mbappe både gennem Karim Benzema, som dannede angrebsduo med ham under EM. Men de har også gode forbindelser hele vejen ind i PSG’s omklædningsrum. Her befinder Sergio Ramos sig, og han har angiveligt leveret positive meldinger ift. mulighederne for at bringe Mbappe til Bernabeu.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER