Fodbold nyheder

Delaney done i Dortmund: La Liga-skifte angiveligt på plads

Af Christian Bang Jensen

Ifølge TV2 Sport skifter danske Thomas Delaney Dortmund ud med den spanske stegepande og Sevilla. Skiftet bliver angiveligt præsenteret i den kommende uge.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Flere danske medier har gennem den seneste uge fortalt, at der foregår forhandlinger mellem tyske Dortmund og spanske Sevilla om Thomas Delaney, og søndag kan TV2 Sport melde, at handlen er tæt på at være på plads. Thomas Delaney skulle angiveligt være landet i Sevilla søndag aften, hvor det forventes, at han sætter en underskift på en kontrakt med den spanske klub.


Ifølge den danske TV-stadion, bliver aftalen og skiftet præsenteret i den kommende uge, og kontrakten skulle angiveligt lyde på tre år i storklubben. Den danske EM-helt var ikke at finde i startopstillingen for Dortmund i premierekampen lørdag, hvor ”Die Schwarzgelben” tævede Frankfurt 5-2, hvilket kan forklares med et muligt skifte indenfor rækkevide.

29-årige Thomas Delaney kom til Dortmund fra Werder Bremen i 2018 og har spillet 88 kampe i den gule trøje. Den seneste tid har han dog lignet en spiller, der var på vej videre fra Dortmund, og især i denne sommerferie har snakket gået, hvor den hårdtarbejdende midtbanespilleren har været sat i forbindelse med klubber i Premier League, ligesom han officielt skulle være blevet sat til salg af den tyske klub fra Ruhr-distriktet.

Thomas Delaney træder i Sevilla ind i en stolt dansker-tradition, hvor han skal løfte arven fra både Christian Poulsen og Michael Krohn-Dehli, der begge gjorde god figur på Ramos Sanchez Pizjuan i henholdsvis 00’erne og 10’erne.

Sevilla åbner deres La Liga-sæson klokken 22:15 mod oprykkerne Rayo Vallecano.


Mere om Thomas Delaney

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik