Fodbold nyheder

Kan komme tilbage til London: Arsenal klar til at byde på Ødegaard

Af Asbjørn Steffensen

Nordmanden, der var lejet ud til Arsenal i foråret, kan være på vej tilbage til klubben på en permanent aftale.

Norske Martin Ødegaard blev spået en storslået karriere, da han som blot 16-årig tog turen fra norske Strømsgodset til de spanske giganter fra Real Madrid. Gennembruddet er dog aldrig for alvor kommet i den spanske kongeklub til stor ærgrelse for mange. I sine lejeophold i klubber rundt om i Europa er sagen dog en anden. Her har nordmanden imponeret og vist, hvorfor Real Madrid kiggede mod Strømsgodset dengang.


Senest var Ødegaard i foråret lejet ud til Premier League-klubben, Arsenal, hvor nordmanden efter eget udsagn var glad for at være og også høstede anerkendelse hos klubbens fans. Nu kan parterne så genforenes - permanent denne gang.

Ifølge journalisten Fabrizio Romano, der altid har en finger på pulsen, vil Arsenal byde på Ødegaard indenfor en nær fremtid. Manager i Arsenal, Mikel Arteta, var glad for midtbanespilleren, der nåede 20 kampe og to mål for klubben i foråret.

Den anerkendte italienske journalist skriver, at så snart Real Madrid giver grønt lys, vil Arsenal sende et bud afsted. Romano tilføjer, at Arsenal aldrig var i nærheden af at hente Leicesters profil, James Maddison.

Mere om Martin Ødegaard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik