Daniel Jensen

Officielt: FCK sælger midtstopper til tyrkisk storklub

Victor Nelsson skal de næste fem år spille i den tyrkiske Süper Lig.
Victor Nelsson er fortid i dansk fodbold. Det har både FC København og Galatasaray netop bekræftet. Den tidligere danske U21-landsholdsanfører skifter København ud med Istanbul i en handel, der har en værdi i omegnen af 52 millioner kroner.

Den 22-årige midtstopper har skrevet under på en femårig kontrakt med den tyrkiske storklub, og til FC Københavns hjemmeside takker Nelsson klubben for hans tid i det københavnske:

- Jeg har haft en fantastisk tid hos FCK med gode oplevelser og en masse stærke bånd, så selvfølgelig betyder det meget, at jeg nu skifter. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater, trænerne og alle andre i FCK for vores tid sammen, hvor jeg virkelig har følt mig hjemme. Jeg skylder også en stor tak til fansene for den støtte, de altid har givet.

Denne sæson kommer til at byde på fodbold i den tyrkiske Süper Lig, og det er en udfordring, Nelsson ser frem til:

- Det har altid været planen, at jeg skulle ud og prøve mig af et andet sted, og nu opstod der en virkelig interessant mulighed hos Galatasaray, hvor jeg fortsat kan udvikle mig som spiller og person.

Victor Nelsson tog skridtet fra FC Nordsjælland til FC København for to år siden. Her blev det til 87 kampe i københavnernes hvide trøje, og han er noteret for 35 kampe på det danske U21-landshold, samt en enkelt kamp på danske A-landshold.