Fodbold nyheder

Transferforvirring i Chelsea

Af Daniel Fisker

Tammy Abraham ser ud til at være på vej væk fra Chelsea, men den engelske angriber og ”The Blues” kigger tilsyneladende i hver deres retning.

Article image

Timo Werner har sat sig tungt på angrebsposten i Chelseas startopstillingen, hvilket efter sigende har fået Tammy Abraham til at se sig om efter en ny arbejdsgiver. Jagten bliver efter al sandsynlighed intensiveret, hvis Romelu Lukaku vender tilbage til Stamford Bridge.


Allerede nu ser et skifte – eller to – dog til at være under opsejling, selvom prisskiltet på godt og vel 350 millioner kroner tilsyneladende skræmte de fleste Premier League-klubber. Mirror rapporterer dog, at Arsenal ikke blev skræmt væk.

Chelseas North West London-rivaler fra Arsenal indledte forhandlinger med Abraham, og disse forhandlinger har tilsyneladende båret frugt. ”The Gunners” og Abraham er ifølge Mirror blevet enige om de personlige vilkår i en eventuel kontrakt.

Chelsea har ifølge Mirror dog også haft gang i forhandlingerne, men ikke med Arsenal. ”The Blues” har i stedet accepteret et tilbud fra AS Roma, hvor José Mourinho er ivrig efter at få fingrene i Chelseas angrebstalent, som foreløbig står noteret for seks engelske landskampe.

Serie A-klubben er ifølge Il Messaggero blevet enig med Chelsea om at leje Abraham i to år, hvilket koster ”I Giallorossi” knap 40 millioner kroner. AS Roma har herefter mulighed for at købe den 23-årige angriber for 260 millioner kroner.

Tammy Abraham har fået sin fodboldopdragelse i Chelsea, som han foreløbig har spillet 82 førsteholdskampe for. Han står noteret for 30 mål og 12 assists, selvom hans spilletid i Premier League begrænsede sig til godt og vel 1.000 minutter.

Mere om Tammy Abraham

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE