Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villa er klar til at tilbyde Jack Grealish en ny kontrakt, som betyder, at offensiv-spilleren kan indkassere 1,75 mio. kroner om ugen. Det gør Villa, da de vil forhindre en transfer til Manchester City. (Star)


Paul Pogba skriver ikke under på en forlængelse med Manchester United denne sommer, hvorfor franskmanden kan skifte gratis til januar. (Sky Sports)

Paris Saint-Germains træner Mauricio Pochettino fortæller, at klubben arbejder i tavshed på transfermarkedet, men at klubben ikke har Paul Pogba som transfermål. (Le Parisien)

Tottenham har tilbudt Atalanta 375 mio. kroner for Cristian Romero. Atalanta vil gerne acceptere tilbuddet, men behøver tid for at sikre en erstatning for den argentinske forsvarsspiller. (Sky Sport Italia)

James Rodriguez fortæller, at han ikke er sikker på, at han bliver i Everton. Colombianeren udelukker dog en retur til Real Madrid. (Mail)

Borussia Mönchengladbachs Florian Neuhaus er fortsat et transfer-mål for Liverpool, men Premier League-klubben vil ikke imødekomme Bundesliga-klubbens prisskilt på 297 mio. kroner. (Sport1)


Liverpool blander sig i kampen om Sassuolo-profilen Manuel Locatelli, som Juventus og Arsenal indtil nu har kæmpet om. (Gazzetta dello Sport)

Southampton har afvist et 218 mio. kroner stort bud på James Ward-Prowse fra Aston Villa. (Athletic)

Newcastle Uniteds manager Steve Bruce er blevet tilbudt en tre-årig forlængelse. (Star)

Chelsea vil sænke prisen på Tammy Abraham, som har interesse fra Arsenal, West Ham United og Aston Villa. (Sun)

Everton er fortsat usikre på, om man vil hente PSV Eindhovens Denzel Dumfries. (Liverpool Echo)

Kilder i Liverpool afviser ikke rygterne omkring West Hams angriber Jarrod Bowen. (Star)

Arsenal er klar til at præsentere i kovending i transfer-sagaen omkring Granit Xhaka, som ellers lignede en kommende Roma-spiller. London-klubben vil tilbyde den schweiziske midtbanespiller en ny aftale. (Athletic)

Watford har indledt samtaler med Sampdoria omkring en transfer af midtbanespilleren Morten Thorsby. (Tuttomercatoweb)

Leeds United har indledt forhandlinger med Huddersfield Town omkring midtbanespilleren Lewis O’Brien. (Football Insider)

Tottenham overvejer at byde på Crotone-angriberen Simy, som for Serie A-nedrykkerne scorede 20 Serie A-mål i sidste sæson. (Telegraph)

Svenske Falkenbergs New Zealandske midtbanespiller Matthew Garbett er på blokken i Crystal Palace, Brentford og Watford. (Sun)

Chelsea kigger på FC Barcelona-talentet Ilaix Moriba, som ikke kan blive enig med Barcelona om lønnen i en ny kontrakt. (Mirror)

Moribas mulige ankomst til Chelsea betyder, at London-klubben overvejer at sælge Hakim Ziyech til AC Milan. (Mirror)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik