Silkeborg
Torsten Brix

Afbudsramt oprykker driller FCK

Frustrationer i hovedstadsklubben…
I pausen af søndagens Superliga-kamp imellem FCK og Silkeborg var hjemmebanepublikummet i Parken meget utilfredse med mesterskabsfavoritternes præstationer imod oprykkerne fra Silkeborg.

Jyderne var nemlig kommet til flest chancer og havde været klart bedst i de første 45 minutter – lidt ligesom AaB havde været i åbningskampen sidste weekend, hvor kampen sluttede 2-2.

Alene i første halvleg kunne Silkeborg også godt have scoret et par mål, men Silkeborg-angriberen Alexander Lind var ikke skarp nok ved de muligheder, som han fik, og det virkede næsten til, at han igennem hele kampen manglende et enkelt skridt. Silkeborg savnede dermed sikkert deres normale topangriber Nicklas Helenius, der var skadet til kampen – ligesom blandt andre deres vigtige Stefan Trordarson.

Efter en times spil fik FCK sat sig mere på kampen, hvilket gav en god hovedstødschance til Marios Oikonomou, men hovedstadsholdet fik ikke scoret – og FCK’s Rasmus Højlund kom også for sent til et indlæg ligesom Lind.

FCK tilspillede sig ikke en eneste afslutning indenfor Silkeborgs målramme inden Pep Biels afslutningen med fem minutter igen og dermed sluttede det målløst og FC Københavns Superliga-sæson 2021/22 er startet med to hjemmekampe, som har givet to point.