Fodbold nyheder

Arsenal på jagt efter ny målmand

Af Philip Dar

London-klubben forsøger at forstærke sig på målmandsposten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden salget af den argentinske landsholdsmålmand Emiliano Martinez til Aston Villa, har Arsenal manglet kvalitet på målmandsposten. Førstevalget har været tyske Bernd Leno i et par sæsoner efterhånden, mens reservemålmænd som Runar Alex Runarsson og sidenhen Matthew Ryan ikke har formået at udfordre den tyske førstekeeper.

Ifølge The Boot Room Football forsøger The Gunners igen at hente en ny målmand til at udfordre Leno. Førsteprioriteten er den engelske Sheffield United-målmand Aaron Ramsdale, som Arsenal har været på jagt efter i lang tid, dog er klubben ikke klar til at imødekomme Sheffield Uniteds priskrav på 260 millioner kroner.

Derfor skal fokus nu være rettet mod den 32-årige Barcelona-målmand Neto, som Arsenal-manager Mikel Arteta er stor fan af, da han er god med fødderne, hvilket er vigtigt for Arteta. Samtidig forventes det, at Neto kan hentes for et mindre beløb end Ramsdale samt, at han nemmere ville kunne indfinde sig med rollen som reservemålmand.

Arsenal var allerede på jagt efter Neto i januar, men her klubben glippede muligheden for at hente brasilianeren til Emirates Stadium.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik