Fodbold nyheder

Sultne løver jagter The Double og europæisk succes

Af Mike Hjulmand

FC København har ikke vundet mesterskabet i de seneste to sæsoner, men det skal være slut nu. Klubben skal vinde The Double og i europæisk gruppespil, ifølge holdets kaptajn.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mads Claus Rasmussen/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

FC København har i de sidste to sæsoner ikke været på det høje niveau, som de ellers så ofte har leveret på. To sæsoner uden en pokal skal slutte i år, hvor københavnerne jagter mesterskab, pokaltitel og europæisk gruppespil, det fortæller Carlos Zeca.

- Vi vil vinde mesterskabet, pokalen og være med i gruppespillet i Europa, og det kræver en bred trup. Alle skal være klar til at give alt og give vores trænere en masse valgmuligheder. Vi fik ikke den start, vi ville i søndags, men vi har lagt det bag os og har vigtige opgaver foran os i et tæt program. Det er en spændende tid på sæsonen, og det løfter energien meget, at vi har vores fans tilbage på stadion. Nu skal vi betale dem tilbage og det skal starte med en sejr torsdag aften, lyder det fra Carlos Zeca til klubbens hjemmeside.

FC København møder torsdag aften Torpedo-BelAz Zhodino på hjemmebane i Parken i kvalifikationen til Conference League-gruppespil.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik