Fodbold nyheder

Celtic-stjerne tæt på Brentford

Af Niels Nedergaard

Ifølge Sky Sports er den norske Celtic-stjerne Kristoffer Ajer meget tæt på et skifte til Premier League-oprykkerne Brentford.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danskerklubben Brentford rykkede forud for den kommende sæson op i Premier League, og derfor er oprustningen i fuld gang hos Thomas Frank og co.

Tidligere på dagen kunne oprykkerne således præsentere Frank Onyeka fra FC Midtjylland som ny spiller i klubben, men nu er Brentford tæt på at hente endnu større stjerne til klubben.

Der er tale om den norske Celtic-stjerne Kristoffer Ajer, der er blevet udråbt til et af de største talenter i norsk fodbold. Ifølge Sky Sports er han således lige nu til lægetjek hos London-klubben, hvor han forventes at blive præsenteret inden for de næste par døgn.

Derfor er Kristoffer Ajer naturligvis ikke en del af Celtic-truppen, der tirsdag aften brager sammen med netop FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen.

Ifølge Sky Sports betaler Brentford omkring 115 millioner kroner for den 23-årige nordmand, der har været et varmt navn på transfermarkedet denne sommer efter et par gode sæsoner i det skotske.

Mere om Kristoffer Ajer

Mere om Celtic

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik