Fodbold nyheder

Medie: Locatelli afviser Arsenal - vil kun til denne klub

Af Rasmus Padkjær

Ifølge Gazzetta dello Sport har Manuel Locatelli afvist et tilbud fra Arsenal, da han kun er interesseret i at skifte til én bestemt klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manuel Locatelli har netop vundet EM sammen med det italienske landshold, hvor han spillede en god turnering. Det har medført en stor interesse for den 23-årige italienske midtbanespiller, som til dagligt slår sine folder for Sassuolo, hvor han har to år tilbage af sin kontrakt.


Arsenal skulle være interesseret i at hente midtbanespilleren til nordlondon, og Sassuolo har bekræftet, at den engelske klub er kommet med et bud på Locatelli. Det bud skulle han dog have afvist, da han kun ønsker at skifte til én bestemt klub. Ifølge Gazetta dello Sport ønsker Manuel Locatelli kun at skifte til Juventus, som angiveligt også er interesseret i ham.

Locatelli spillede fem kampe for Italien ved det netop overstået EM, hvor det blev til to scoringer. Italieneren startede seniorkarrieren i 2016 i AC Milan, hvorefter han blev lånt ud til Sassuolo i 2018, som hentede ham permanent til klubben i 2019.

Mere om Manuel Locatelli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE