Fodbold nyheder

Inter og Arsenal kan ikke blive enige om transferformel for back

Af Stefan Lindahl

Arsenals Hector Bellerin vil gerne til Inter, men de to klubber kan ikke blive enige om hvilken transferformel, som skal bære aftalen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Købsoption eller købsobligation. Det kan de italienske mestre Inter og Premier League-klubben Arsenal ikke blive enige om, når de forhandler om Arsenals spanske back Hector Bellerin. Det meddeler Sky Sport Italia, som slår en ting fast: Bellerin vil meget gerne til Inter.


Inter vil da også gerne have Bellerin, som er udset til at erstatte Achraf Hakimi, der skiftede fra Inter til Paris Saint-Germain tidligere på sommeren, men Milano-klubben vil ikke have en købsobligation på den spanske Arsenal-back. Italienerne vil kun have en købsoption. Arsenal derimod vil kun sælge, hvis det bliver med en købsobligation.

Hvis Inter får en købsoption på Bellerin, så kan italienerne efter sæsonen beslutte, om man vil beholde spanieren eller ej. Med en købsobligation vil Inter være tvunget til at købe Bellerin.

26-årige Bellerin har været ejet af Arsenal siden sommeren 2011, hvor han kom til London-klubben fra barndomsklubben FC Barcelona. I 239 førsteholdskampe for Arsenal har den spanske back scoret ni mål og leveret 29 assist. Bellerins kontrakt med Arsenal udløber i sommeren 2023.

Mere om Bellerín

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik