Fodbold nyheder

Engelsk stjerne tvivlsom til finalen

Af Niels Nedergaard

Ifølge BBC er Phil Foden stærkt tvivlsom til finalen mod Italien.

Article image

Tidligere lørdag kunne Indkast.dk fortælle historien om, at Phil Foden måtte side ude ved den sidste træningen inden søndagens finale, og nu meldes den engelske stjerne decideret tvivlsom til opgøret.

Få dage efter den store engelske triumf mod Danmark på Wembley, er der kommet en smule malurt i bægeret hos englænderne.

En af holdets profiler Phil Foden meldes nemlig tvivlsom til finalen mod Italien. Det skriver engelske BBC.

Den unge talentfulde kreatør var ikke med i lørdagen afsluttende træning forud for søndagens vigtige finale, hvor England har mulighed for at hive EM-titlen i hus for første gang nogensinde.

På et pressemøde bekræftede den engelske landstræner, Gareth Southgate, tidligere lørdag, at det endnu ikke vides, hvorvidt Phil Foden vil være i stand til at spille mod Italien.

- Vi er nødt til at tjekke ham igen, men han har en mindre fodskade. Vi er nødt til på et senere tidspunkt at vurdere, om det er en skade, der går væk igen, siger den engelske landstræner ifølge BBC.

21-årige Phil Foden er foruden at døje med en skade blevet degraderet til bænken, efter han startede inde i Englands første to kampe ved EM-slutrunden. I stedet er han blevet brugt som en slags joker, der kan komme ind og afgøre kampene.

Manchester City-talentet er da heller ikke rutineret, hvad angår kampe for det engelske landshold. Han er nemlig blot noteret for otte kampe, men han har allerede fundet vej til netmaskerne to gange i sine få landskampe.

Det er kun det næste døgns tid, der kan afgøre, hvorvidt det unge engelske talent må se til fra sidelinjen, når England møder Italien i en historisk EM-finale. Der fløjtes op til kamp på Wembley søndag klokken 21.00.

Mere om Philip Foden

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik