Fodbold nyheder

Manchester United øjner Bayern-stjerne som Pogba-erstatning

Af Anders Bjørn

Paul Pogbas fremtid i Manchester United har længe været et tvivlsspørgsmål, og det ligner nu, at de søger efter alternativer. Klubben har angiveligt taget kontakt Leon Goretzkas repræsentanter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Grundet Paul Pogbas svingende form og kontraktmæssige ubeslutsomhed vil Manchester United ifølge flere medier erstatte ham med Bayern München-stjernen Leon Goretzka. Goretzka er blevet en af Europas mest beundrede og eftertragtede midtbanespillere efter endnu en flot sæson for Bayern München.


Ifølge journalisten Florian Plettenberg har Manchester United derfor taget kontakt til Goretzkas repræsentanter i løbet af de seneste dage. Dog ser det ud til at blive svært at lokke den tyske midtbanemand væk fra de tyske mestre, da han både er yderst tilfreds i klubben og ønsker en forlængelse.

Goretzka som i går måtte forlade EM med resten af den tyske trup er angiveligt også et emne hos de spanske giganter fra Barcelona og Real Madrid. Skulle det lykkes at lokke midtbanespilleren til Manchester kan det åbne døren for et Pogba-exit.Mere om Leon Goretzka

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik