Fodbold nyheder

Mourinho tæt på at hente profileret landsmand til Roma

Af Asbjørn Steffensen

Den nyligt udpegede Roma-træner er i gang med at opruste på målmandsposten, og er tæt på at hente portugisiske Rui Patricio.


Portugiskse Jose Mourinho blev i midten af april blev fyret af Tottenham efter blot halvanden år på posten som manager. Kort efter hans fyring blev han præsenteret som ny træner i italienske AS Roma, hvor han nu er gået i gang med at skabe et hold, der skal kæmpe med i toppen af italiensk fodbold.

"The Special One" har allerede skrevet kontrakt med sidste års leje-profiler, Chris Smalling og Carlos Perez, men forstærkningen af truppen er ikke slut endnu. Ifølge italienske Corriere dello Sport er Mourinho tæt på at hente landsmanden Rui Patricio til målmandsposten.

Patricio har siden 2018 optrådt for portugiser-kolonien i Wolverhampton under manager Nuno Espirito Santo, men nu er den 33-årige landsholdsspiller tæt på et skifte til den italienske hovedstadsklub.

Wolverhampton krævede i første omgang omtrent 89 millioner kroner for Patricio, men det ser ud til, at Roma er igang med at hente ham for blot halvdelen.

Patricio har 466 kampe på CV'et for portugisiske Sporting CP og 127 kampe for Wolverhampton.

Mere om Rui Patrício

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea