Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Der er rift om Jack Grealish, James Tarkowski har fornyet interesse, og Emiliano Marcondes har mange bejlere. Herunder er et overblik over onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea vil udfordre Manchester City i at få underskriften på Aston Villas 25-årige engelske midtbanespiller, Jack Grealish. (Football Insider)

Den 26-årige Manchester City-kantspiller, Raheem Sterling, ønsker ikke at rykke til Tottenham som et led af en aftale, der kan sende den 27-årige landsholdskollega, Harry Kane, den anden vej. (ESPN)

Arsenal kan sælge den 20-årige franske centerback, William Saliba, da the Gunners er tæt at få sig en underskrift på den 23-årige Brighton- og engelske landsholdsforsvarsspiller, Ben White. (Football London)

Wolverhampton og West Ham er interesserede i den 28-årige Burnley- og engelske landsholdsholdsforsvarsspiller, James Tarkowski, der er påbegyndt sit sidste år af sin kontrakt på Turf Moor. (Telegraph)

Yderligere er interessere for James Tarkowski også at spore hos Leicester, hvor West Ham også var interesseret, men har trukket sig i kampen om den 28-årige Burnley-forsvarsspiller. (Mail)

Brighton-delegationen udtaler, at klubben ikke har modtaget noget bud på manageren Graham Potter selvom at Potter fremgår på blokken hos Tottenham-bestyrelsesformanden, Daniel Levy, der skal erstatte José Mourinho. (Argus)

Burnley har aftalt en transfersum for den 20-årige Stoke- og irske landsholdsforsvarsspiller, Nathan Collins, der er omkring 105 millioner kroner. (Athletic)

Den 24-årige Liverpool-forsvarsspiller, Nathaniel Phillips, tiltrækker sig interesse fra Brighton, Burnley, Newcastle og Southampton. (Goal)

Newcastle ønsker at tilbyde de 26-årige engelske midtbanespiller, Jacob Murphy, en ny kontrakt, da Murphys kontrakt udløber om ét år. Newcastle vil tilbyde en langtidskontrakt, da udefrakommende interesse vokser for den 26-årige. (Sky Sports)

Norwich ønsker at tilknytte den 20-årige Chelsea- og skotske midtbanespiller, Billy Gilmour, på en étårig lejeaftale. (Mail)

En håndfuld Championship-klubber, der inkluderer Barnsley og Nottingham Forrest, er interesserede i den 26-årige danske midtbanespiller, Emiliano Marcondes, der har kontraktudløb med Brentford senere i denne måned. (Mail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik