Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Jadon Sancho regner stadigvæk med at blive Manchester United-spiller, mens Chelsea håber på at kunne snuppe en anden ombejlet spiller for næsen af Manchester-klubberne.

Article image

Jadon Sancho regner med at blive Manchester United-spiller, selvom Borussia Dortmund har afvist Manchester Uniteds bud på 580 millioner kroner. ”Die Borussen” står fast på at ville have 667 millioner kroner plus en række klausuler for Sancho. (Manchester Evening News)

Raheem Sterling vil forhandle om hans fremtid i Manchester City, når EM-slutrunden er færdigspillet. (Telegraph)

Chelsea står nu forrest i køen til at få fingrene i Aston Villa-profilen Jack Grealish. ”The Blues” håber således på at kunne snuppe den 25-årige midtbanespiller for næsen af begge Manchester-klubberne. (Mirror)

Manchester United er blandt de mange klubber, som er interesserede i Paris Saint-Germain-målmanden Keylor Navas. (Marca)

Den schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka kommer efter al sandsynlighed ikke til at skifte til AS Roma foreløbig. Forhandlingerne mellem Arsenal og José Mourinhos italienske hovedstadsklub er således gået i hårknude. (Corriere dello Sport)

Juventus-midtbanespilleren Aaron Ramsey er interesseret i en retur til Premier League. Rygterne sender i øjeblikket den 30-årige waliser til Crystal Palace, West Ham, Everton og tilbage til Arsenal. (Calciomercato)

Liverpool er interesserede i Brightons tyske midtbanespiller Pascal Gross. (Tuttomercato)

Newcastle United har tilføjet Liverpool-forsvareren Nathaniel Phillips til klubbens ønskeliste. ”The Magpies” skal dog muligvis konkurrere med Burnley om den 24-årige forsvarsspiller, som ikke har udsigt til regelmæssig spilletid i Liverpool, når spillere såsom Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip vender tilbage fra deres skadespauser. (Mail)

Arsenals skotske venstreback Kieran Tierney kan være på vej til Manchester City, hvis man skal tro Neil Lennon, som var manager i Celtic, da den nu 24-årige skotte slog sine folder der. (Times)

Leicester Citys køb af den franske midtbanespiller Boubakary Soumare kan blive en realitet i denne uge. Wolverhampton og Everton er også interesserede i den 22-årige midtbanespiller, som i øjeblikket spiller for Ligue 1-mestrene Lille. (Mail)

Burnley-forsvareren James Tarkowski håber på at kunne skifte til West Ham denne sommer. Den 28-årige engelske landsholdsspiller spillede 36 kampe i sidste sæson, hvor Burnley igen undgik en nedrykning til Championship. (Football Insider)

Everton er interesserede i Sporting Lissabon-midtbanespilleren Matheus Nunes. En købspris på 130 millioner kroner er i øjeblikket på forhandlingsbordet. Dette beløb kan dog forøges til 147 millioner kroner via bonusser og klausuler. (Record)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik