Europa: EM
FT
1 - 0
(0 - 0)
England
Kroatien
R. Sterling (57)
Daniel Eckford-Olsen

England vinder låst åbningskamp

England slog Kroatien i en hed, men låst affære.

Søndag skulle gruppe D skydes i gang, og der var tale om en gentagelse af den ene VM-semifinale i 2018. England er måske blandt den håndfuld af nationer der kan tilskrives en favorit-titel, men også et mandskab der for alvor har noget at bevise på den store scene.

Selvom England var klare favoritter ifølge bookmakerne, er Kroatien ikke et hold man skal undervurdere. Begge hold har nemlig haft en solid optakt mod slutrunden, derfor var kampen også en nøglekamp for begge hold, hvem lægger bedst fra land i gruppe d?

På Wembley startede begge hold traditionen tro med nationalsang, og mens hele stadion skrålede med på ”God save the Queen” kunne den neutrale iagttager forberede sig på en spændende og ganske vigtig kamp.

Første halvleg gik som ventet, meget boldbessiddelse til de hvidklædte englændere og et mere afventende udehold. England startede i et højt tempo og Foden var tæt på, at bringe mandskabet foran. Men et godt Kroatien-forsvar og de 28 grader gjorde, at tempoet stille og roligt sivede ud af kampen.

Efter pausen lignede det, at Kroatien begyndte at få fat, og mens Gareth Southgate overvejede hvilke ændringer der skulle løsne kampen op, scorede Sterling sikkert det første engelske mål til denne slutrunde.

Resten af kampen lignede til forveksling den energiforladte første halvleg, og mens Kroatien aldrig rigtigt blev farlige kunne England køre en 1-0-sejr hjem i gruppe d’s åbningskamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER