ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Gensidig interesse mellem Guardiola og Grealish

Af Oscar A. Olesen

Pep Guardiola har i efterhånden et stykke tid set sig lun på Jack Grealish, og ifølge Football Insider er interessen gensidig.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Det er ingen hemmelighed, at Pep Guardiola er stor beundrer af Aston Villa-kaptajnen, Jack Grealish, og nu beretter flere store medier, at den engelske landsholdsspiller er City-managerens helt store prioritet i dette transfervindue sammen med Tottenham-angriberen, Harry Kane. Ifølge Football Insider er interessen – heldigvis for Manchester City – dog gengældt, idet mediet erfarer, at midtbanespilleren skulle være meget opsat på at skifte til ”The Citizens” efter sommerens EM-slutrunde.

Jack Grealish blev også rygtet væk fra Aston Villa i sommer, hvor Manchester United blev nævnt som de største bejlere i handlen, men i stedet underskrev Villa-kaptajnen en femårig aftale med Birmingham-klubben. Kontrakten indeholder dog en frikøbsklausul, der gør Manchester City i stand til at må forhandle med Grealish uden at skulle forhandle med Aston villa i første omgang.

Tidligere meldinger har gået på, at det ville kræve mere end 860 millioner kroner at erhverve Grealish, men Football Insider melder, at det sandsynligvis ikke bliver tilfældet, idet frikøbsklausulen er noget lavere end Aston Villas prissætning af Grealish.

Mere om Jack Grealish

Mere om Aston Villa

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik