ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Sportschef til Spurs-spiller:
Tid til at søge klub andetsteds

Af Oscar A. Olesen

Ifølge Football Insider vil Tottenhams kommende Sportschef, Fabio Paratici, bede midtbanespilleren, Harry Winks, om at finde en ny klub i dette transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Juventus-sportschef, Fabio Paratici, er endnu ikke blevet præsenteret i Tottenham, men flere pålidelige medier melder, at italieneren allerede er godt i gang med arbejdet bag kulisserne i det engelske, og snart ventes at blive offentliggjort som ny sportschef hos ”The Lilywhites.” Hans første opgave bliver at meddele Harry Winks om, at det er tid til at finde en ny klub andetsteds.

Det skriver Football Insider, at ledelsen og den uofficielt ankomne Paratici er nået til enighed omkring. Derfor går jagten på en ny klub nu i gang for den efterhånden 25-årige englænder, der siden 2016/17-sæsonen har været en fast bestanddel af Tottenhams førstehold, dog uden at opnå den endegyldige succes for holdet.

Winks begyndte at miste sin plads i startopstillingen, da den flamboyante portugiser,
Jose Mourinho, blev ansat som manager for klubben i 2019 og har siden da ikke kunnet overbevise klubben om, at han skal være en del af de interne fremtidsplaner. Tottenham håber i stedet at skille sig af med den centrale midtbanespiller for en sum op mod 260 millioner kroner, men er villig til at sælge for mindre, hvis interessen for spilleren ikke kommer hurtigt nok.

Selv er det ikke Harrys Winks’ eget ønske at forlade Tottenham, men ser godt selv fornuften ved at kigge andetsteds i et forsøg på at blive en etableret stamspiller og en eventuel profil hos et mindre hold.

Mere om Harry Winks

Mere om Tottenham

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik