Fodbold nyheder

Avis:
FCK og Brøndby kæmper om dansk landsholdsspiller

Af Rasmus Padkjær

Rivaliseringen mellem FCK og Brøndby fortsætter nu ind på transfermarkedet, hvor de to klubber kæmper om dansk landsholdsspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass har for nylig luftet tankerne om et retur til dansk fodbold, og det er ikke gået ubemærket hen hos Daniel Wass’ tidligere klub Brøndby og rivalerne fra FCK. Ifølge B.T. kæmper de to klubber en hård kamp om Valencia-spillerens underskrift, som har kontraktudløb med den spanske klub om et år.

Daniel Wass indledte sin professionelle karriere i Brøndby, som han skiftede fra i 2011. Han har tidligere udtalt, at han en dag gerne afslutter karrieren i Danmark. Ifølge B.T. er det familiære årsager, der gør, at han vil retur til hjemlandet.

Valencia kan være nødsaget til at sælge Daniel Wass denne sommer, hvis de vil indkassere nogle penge på den 32-årige dansker. Og det kan de være nødsaget til efter en sløj sæson, hvor de sluttede på 13. pladsen i La Liga, og dermed kan have ekstra meget brug for pengene. Daniel Wass kom til Valencia i 2018 og har siden været fast mand, hvor det er blevet til 129 kampe for den spanske klub.

Mere om Daniel Wass

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik