ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Rasmus Padkjær

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Champions League-finalisterne Chelsea og Manchester City er begge interesserede i at hente den polske angriber Robert Lewandowski fra Bayern München. (ESPN)

Thomas Tuchel og Chelsea har også tilføjet Liverpools egyptiske angriber Mohamed Salah til deres ønskeliste, da de ønsker at forbedre sig på de forreste pladser denne sommer. (Bild)

Tottenham vil ikke overveje nogen bud på den engelske angriber Harry Kane denne sommer. (Standard)

Aston Villa forbereder et bud på cirka 130 millioner kroner på Burnleys 21-årige engelske U/21-landsholdsspiller Dwight McNeil. (Football Insider)

Leicester er overbevist om at slå Liverpool og West Ham i kapløbet om underskriften på den 23-årige franske angriber Odsonne Edouard fra Celtic. (Teamtalk)

West ham har udskudt kontraktforhandlingerne med manager David Moyes, da klubber beskæftiger sig med de økonomiske konsekvenser af Coronavirus. (Post)

Everton er interesseret i at hente den 18-årige forsvarsspiller James Carragher, søn af Liverpool-legenden Jamie Carragher, fra Wigan Athletic. (Telegraf)

Arsenal bakker op om manager Mikel Arteta efter klubbens exit fra Europa League og vil give ham midler til sommertransfervinduet. (Sol)

Arsenal overvejer et træk for Ajaxs camerounske målmand Andre Onana, selvom de vil vente på dommen i den 25-åriges appel mod hans karantæne for doping, inden de afgiver et formelt bud. (Goal)

Tottenham og West Ham er blandt en række europæiske klubber, der overvåger Besiktas’ 26-årige canadiske angriber Cyle Larin. (90Min)

Burnley overvejer et træk for Stoke Citys 22-årige australske forsvarsspiller Harry Souttar. (Lancs Live)

Wolves, Leicester City, Leeds United og Aston Villa holder alle øje med den 16-årige Fleetwood Town-forsvarsspiller Josh Feeney, der er er blevet kaldt op af både England og Skotland på U/16-niveau. (Post)

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik