Fodbold nyheder

Fem spillere Manchester United kunne hente som erstatning til Fred

Af Nicolai Christensen

Paul Scholes var ude med riven efter Fred i sidste uge, og det har fået Daily Star til at kigge efter fem mulige erstatninger til den lave brasilianer på den defensive del af midtbanen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Yves Bissouma
Bissouma er indtil videre den spiller med flest fuldførte tacklinger i denne sæson i Premier League med 91 af slagsen. Den høje midtbanekriger fra Mali har haft en forrygende sæson, og det må forventes, at Bissouma ikke er at finde i Brighton i næste sæson.

Wilfried Ndidi
Ndidi minder meget om Bissouma, og er ligeledes højt på listen over de bedste tacklende i denne sæson. Ndidi har nu i to-tre sæsoner optrådt på et ekstremt højt niveau, og havde det ikke været for Leicesters meget høje prissætning af nigerianeren, så havde han været at finde i en større klub.

Eduardo Camavinga
Camavinga er Europas måske største talent, og vil bringe noget helt andet til Manchester Uniteds midtbane. Camavinga er ikke i samme grad en oprydder på midtbanen, men er en fænomenal boks til boks-spiller. Det vil dog ikke i samme grad være en erstatning, da det nok vil betyde, at man vælger at gå mere offensivt til værks med Scott McTominay som den defensive på den centrale del af midtbanen.

Denis Zakaria
En måske lidt ukendt spiller for nogen, men en rigtig dygtig en af slagsen. Zakaria har været på blokken i Manchester City, og har flere gode facetter i sit spil. En mand der kan stå i vejen, men også dygtig på bolden.

Boubakary Soumare
Soumare har tidligere været rygtet til United, og hans seneste optrædener for Lille burde ikke have gjort interessen mindre. Den 22-årige midtbanespiller har været en af de helt centrale dele af Lilles forrygende sæson, hvor de ligger godt til i kampen om Ligue 1-trofæet. Soumare er i øvrigt også på vej ind i det sidste år af sin kontrakt med den franske klub, hvilket må tænkes at kunne trække hans pris ned.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik