Fodbold nyheder

WOW:
Alaba kommer til at tjene kassen i Real Madrid

Af Asbjørn Steffensen

Skulle David Alaba skifte til Real Madrid til sommer, kommer østrigeren ikke til at mangle penge.

Article image

David Alabas skifte til spanske Real Madrid ser nu ud til at være så godt som sikker. Østrigerens kontrakt med Bayern München udløber til sommer, og han kan dermed kvit og frit vælge mellem de klubber, som ønsker hans underskrift. Selvom intet er officielt endnu, peger alt dog i retning af Los Blancos. Ifølge det spanske medie AS vil Real Madrid snart offentliggøre signingen.

Den anerkendte italienske journalist, Fabrizio Romano, skriver på sin egen Twitter-konto, at Alaba efter alt at dømme bliver en af de bedst betalte spillere i Europa. Ifølge Romano er Alaba og Real Madrid er blevet enige om en årsløn, der lyder på omkring 89 millioner kroner.

Klubbens anfører, Sergio Ramos, der i øjeblikket er i hård forhandling om en ny kontrakt med kongeklubben, tjener til sammenligning 93 millioner kroner. Alabas årsløn vil altså gøre ham til den næstbedst tjenende forsvarsspiller i verden - såfremt skiftet til Real Madrid går igennem.

Alaba har spillet 428 kampe for Bayern München og har sammen med klubben to Champions League-trofæer, ni tyske mesterskaber og seks tyske pokaltitler.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik