Fodbold nyheder

West Ham sætter jagten ind på Championship-topscorer

Af Anders Bjørn

West Ham ønsker at styrke sig på angriberposten med Brentford-spilleren og nuværende Championship-topscorer Ivan Toney.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brentford solgte før denne sæson både Saïd Benrahma samt angriber og topscorer Ollie Watkins. Derfor skulle de hente nyt blod ind til frontlinjen for at lukke det efterladte hul. Det blev gjort i form af Ivan Toney fra Peterborough. Det har sidenhen vist sig at være en god investering. Ivan Toney har ikke haft brug for en tilvænningsperiode i Brentford, og angriberen har i skrivende stund scoret 29 mål i 43 kampe.

Toneys fremragende præstationer er ikke gået ubemærket hen, og flere Premier League-hold har derfor rettet blikket mod den 25-årige målmaskine. Her meldes der især om en reel interesse fra West Ham, som efter Sebastien Haller afgang er tyndt besatte på angriberpositionen.

Det kan dog blive en dyr fornøjelse at anskaffe sig Ivan Toney, som har kontrakt til 2025 i Brentford. Derfor kan West Hams potentielle deltagelse i en af de europæiske turneringer vise sig vigtig i forhold til ekstra midler på transfermarkedet. Såfremt Brentford formår at sikre sig oprykning til Premier League, så bliver det formentlig ekstra svært at lokke angriberen væk.

Mere om Ivan Toney

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik