Fodbold nyheder

Klopp-favorit:
Derfor afviste jeg Liverpool

Af Henrik Varbøl Andersen

Han fik sit helt store gennembrud under Klopp i Dortmund, og den rejse ville den karismatiske manager godt have genoptaget tilbage i 2016, men hovedpersonen sagde nej tak.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mario Götze var lidt af favoritspiller for Jürgen Klopp, da de to var sammen om projekt Dortmund fra 2009 og frem til 2013, hvor Götze skiftede til Bayern München.

Da Götze så forlod Bayern tilbage i 2016, var Klopp parat til at hente sin favorit til Liverpool, men midtbanespilleren valgte at returnere til Dortmund, fortæller han til 11 Freunde ifølge plbold.dk.

Selv et personligt møde mellem Götze og hans gamle læremester overbeviste ikke landsholdsspilleren om det fornuftige i at skifte til Premier Leagues daværende nummer otte:

- I bliver nødt til at sætte jer i mit sted og forstå, hvor jeg kom fra. Jeg kom fra Bayern München, hvor jeg havde nået semifinalerne tre gange i streg med dem. Det ønskede jeg at gøre igen. Liverpool var lige sluttet på 8. pladsen i Premier League. Dengang virkede en tilbagevenden til Dortmund som det bedste valg, hvis man gik ud fra sandsynligheden for at vinde Champions League.

Götzes comeback i den gul-sorte Dortmund-trøje blev ikke som forventet, og i dag er den 28-årige tysker at finde hos hollandske PSV Einhoven.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik