Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Real Madrid
Chelsea
K. Benzema (29)
C. Pulisic (14)
Philip Sinkbæk Jensen

Thomas Tuchel har aldrig tabt til Real Madrid i CL

Chelsea har en enormt god form under Thomas Tuchel, der ikke frygter Real Madrid i semifinalerne af Champions League.
Chelsea befinder sig i aften i Madrid til det første opgør af Champions League-semifinalerne, når Real Madrid tager imod Chelsea. Chelsea-manageren, Thomas Tuchel, har statistikken med sig, når ’The Blues’ skal lukke Real Madrid ned.

Thomas Tuchel er nemlig bare af én af to managere, der har mødt Real Madrid mindst fire gange i Champions League-sammenhæng uden at tabe en kamp til ’Los Blancos’. Ovenpå Chelseas flotte udebanestatistik, så er der grundlagt et fundament for, at Tuchel sandsynligvis fortsætter sin udebanestatistik uden nederlag.

Dykker man videre ned i statistikerne, så vil man støde på flere finurligheder for kampen. Chelseas marokkanske midtbanespiller, Hakim Ziyech, har nemlig tidligere haft styr på netop Real Madrid. I 2018/2019-sæsonen tørnede Ziyech ud for Ajax, der mødte Real Madrid i ottendedelsfinalen af Champions League, hvor marokkaneren viste verdensklasse spil og scorede i både ude- og hjemmekampen for Ajax, der sendte Kongeklubben ud af Champions League.

Både Thomas Tuchel samt Chelsea-profilerne Antonio Rüdiger og Christian Pulisic, har alle uafhængigt af hinanden udtalt, at ”ingen hold har lyst til at møde Chelsea lige nu”, hvilket cementerer den fælles ærgerrighed efter sejr, som definerer Chelseas spillestil under Tuchel.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER