Fodbold nyheder

Werner: To mål havde været for meget

Af Daniel Jensen

Den tyske angriber kom endelig på måltavlen i Premier League igen.

Article image
Timo Werner, Chelsea

Chelsea hentede i går en utrolig vigtig sejr, da de på udebane slog de direkte konkurrenter til Champions League, West Ham, med 1-0. Hvad, der måske var endnu vigtigere for Chelsea, var, at deres tyske angriber, Timo Werner, kom på tavlen og blev match-winner. Efterfølgende havde angriberen også overskud til at joke med de manglende mål i interviewet med Sky Sports:

- Den anden chance, jeg har, skal jeg score på, men jeg er nødt til at komme tilbage stille og roligt. Et mål er nok. Hvis jeg havde scoret to i dag, havde det været for meget.

Tyskeren blev også spurgt ind til, hvordan det føltes endelig at komme på måltavlen igen:

- Følelsen er for kort, når du har ventet så længe, og du allerede kender følelsen rigtig godt. Det er den bedste følelse, du nogensinde får, når du vinder en kamp og scorer et mål.

Timo Werner, der bombede mål ind på stribe for RB Leipzig i Bundesligaen, har langt fra fået den start i det engelske, som alle havde forventet. Angriberen har blot formået at score seks mål i 31 kampe i Premier League. I sidste sæson lavede han 28 mål i 34 kampe i Bundesligaen.

Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik