Fodbold nyheder

Juventus-formand om Super League:
Den kan ikke fortsætte

Af Jonas Hermansen

European Super League er blevet mødt af ekstrem kritik verden over, og nu melder Juventus-formand Andrea Agnelli også turneringens død.

Article image
Ritzau-Scanpix

European Super League er efterhånden et meget velkendt fænomen i blandt fodboldfans. Det er dog ikke uden bøvl, at denne turnering er blevet offentliggjort. Diverse fans og fodboldrelaterede personligheder har været ude og melde deres afsky for den private turnering og efter dages turmult, er det nu mere eller mindre en kendsgerning, at turneringen alligevel ikke bliver til noget.

Dette sker, fordi hovedparten af de ellers tilmeldte klubber nu har trukket sig tilbage fra aftalen om en "Super League". Dette har fået Andre Agnelli, som ellers var stor tilhænger af turneringen og dens koncept om at generere flere penge til de tilmeldte klubber, til at udtale sig om situationen.

- For at være helt ærlig, så er det åbenlyst ikke muligt, sagde italieneren, da han blev spurgt, om Super League stadig kan lade sig gøre.

Den nu tidligere Super League-formand siger også, at han stadig er overbevist om det smukke i projektet og værdien, som det ville have tilføjet 'pyramiden', fortæller sportsavisen BBC.

Agnelli er nu blevet erstattet som formand for European Club Association og er blevet erstattet af Paris Saint Germains qatarianske præsident, Nasser Al-Khelaifi, som ellers havde stået imod adskillige forsøg på overtalelse til at få den franske hovedstadsklub til at blive en af de stiftende medlemmer af udbryderligaen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik