Fodbold nyheder

Eriksen hyldet:
Han er en mester

Af Magnus Kisbye

Tidligere Lazio-træner har store roser til overs for Christian Eriksen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter lå nogenlunde side om side med de evige lokalrivaler fra AC Milan ved årsskiftet. Indtil da havde det været sporadisk med spilletid til Christian Eriksen, men da danskeren i løbet af januar begyndte at blive en større og større del af sit italienske mandskab, fulgte pointene også med. I skrivende stund fører Inter Serie A med 11 point ned til netop AC Milan som den nærmeste forfølger. Ifølge den tidligere Lazio-træner Delio Rossi er der en tydelig sammenhæng mellem danskerens større rolle i klubben, og den forbedrede pointhøst.

- Eriksen er kommet ind på holdet og har givet Inter mere uforudsigelighed, siger 61-årige Delio Rossi ifølge Tribal Football til TMW Radio.

- Så snart han forstod den italienske måde at spille fodbold på, gav han Inter, det ekstra de manglede, som den mester han er, siger træneren, der vandt den italienske cupturnering med Lazio i 2009.

Eriksen og resten af Inter-mandskabet møder søndag Napoli i en svær udebanekamp, hvor milaneserne skal forsøge at fortsætte sejrstimen, der indtil videre tæller 11 vundne kampe i streg.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik