Fodbold nyheder

Leeds med flere venstrebacker i kikkerten

Af Mathias Guldberg

Leeds United er på udkig efter en ny venstreback i sommerens transfervindue og har flere i sigte

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er længe siden Leeds United har haft en dediceret venstreback til rådighed.

I de sidste par sæsoner har Ezgjan Alioski og Stuart Dallas serviceret manager Marcelo Bielsa på den venstre side i forsvaret, men til sommer sælges Alioski efter sigende til Galatasaray, mens alsidige Dallas forventes at beholde sin plads på midtbanen, hvor han har imponeret i den sidste måneds tid.

Det er således sportsdirektør Victor Ortas førsteprioritet at finde en venstreback, der har Premier League-niveau. I følge Team Talk er både Real Betis' 27-årige Alex Moreno i kikkerten, der også er på vippen hos West Ham, ligesom et lån af Real Madrids 19-årige talent Miguel Gutierrez er i spil, hvis ellers Los Blancos er interesserede i at låne ham ud. Det kan afhænge af, hvorvidt de får et køb af David Alaba fra Bayern München i hus.

Også Brests' hurtige venstreback Romain Perraud er efter flere mediers rygte på Victor Ortas ønskeliste, men her vil Yorkshire-klubben i så fald få konkurrence fra både Marseille og Lyon om franskmandens underskrift.

Spændende bliver det i hvert fald at følge med i, hvem der i næste sæson skal tørne ud for Bielsa på venstrebacken og tilføje ny kvalitet til et spændende mandskab.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik