Fodbold nyheder

Juve vil have Everton-ejet angriber tilbage

Af Stefan Lindahl

Juventus vil gerne have den Everton-udlejede angriber Moise Kean tilbage. Derfor foreslår Serie A-klubben en byttehandel, hvor Everton kan vælge mellem fire spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

I 2019 solgte Juventus det italienske angrebstalent Moise Kean til Premier League-klubben Everton for 225 mio. kroner. Nu agter Serie A-klubben dog at hente den 21-årige angriber hjem igen.

I indeværende sæson er Kean udlånt til Paris Saint-Germain uden en købsoption, hvorfor han forventes at vende tilbage til Everton efter sæsonen. Derfor er italienerne opmærksomme på, at det er Premier League-klubben, som de skal finde en løsning i samarbejde med.

Ifølge det italienske medie Tuttosport vil Juventus foreslå en byttehandel til Everton. Det skyldes, at Torino-klubben er presset økonomisk på grund af coronavirus-pandemien, hvorfor klubben angiveligt ikke har i sinde at betale en transfersum.

Der nævnes fire mulige navne, hvor Everton efter sigende frit kan vælge, hvem af de fire, som de ønsker, skal være en del af handlen. De fire muligheder for Premier League-klubben er midtbanespillerne Aaron Ramsey eller Adrien Rabiot, forsvarsspilleren Merih Demiral eller kant-spilleren Douglas Costa.

21-årige Kean har været brandvarm for PSG i denne sæson. I 32 kampe har italieneren nettet 16 gange for den franske hovedstadsklub.

Mere om Moise Kean

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik