Fodbold nyheder

Dortmund har to Bundesliga-stoppere i sigte

Af Christian Kern Hansen

Dortmund skulle angiveligt have interesse i Wolfsburg-stopperen Maxence Lacroix, samt Augsburg-stopperen Felix Uduokhai.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Dortmund har i denne sæson haft store defensive kvaler, og dette kan tydeligt ses på stillingen i den hjemlige Bundesliga, hvor klubben er placeret på en noget skuffende femteplads med hele syv point op til den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads som Eintracht Frankfurt for nuværende indtager. Derfor ville det være meget naturligt, hvis Ruhr-klubben i det forestående sommer-transfervindue kigger sig om efter forsvarsspillere, der kunne stabilisere et noget udfordret forsvar.

Ifølge det tyske medie Bild har Dortmund interesse i to Bundesliga-stoppere. Den ene er Maxence Lacroix, der i denne sæson har været en del af et meget succesrigt Wolfsburg-mandskab, mens det andet stopper-tema i Ruhr-klubben ifølge Bild skulle være Augsburg-forsvarsspilleren Felix Uduokhai.

Begge midtstoppere er særdeles unge, da tyske Uduokhai er 23 år gammel, mens franske Lacroix ikke er mere end 21 år gammel.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik