Fodbold nyheder

Lyden af La Liga:
Racisme i Cádiz, Atlético snubler i Sevilla og optakt til El Clásico

Af Jonas Knudsen

En racismesag i kampen mellem Cádiz og Valencia overskyggede hændelserne på banen i den forgangne La Liga-runde.Hør mere om den – og selvfølgelig også spillet på banen – i denne uges Lyden af La Liga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Runde 29 i La Liga bød på en masse fodboldmæssige fortællinger. Alligevel overskyggede en specifik situation det hele, da Cádiz-spilleren Juan Cala råbte racistiske fornærmelser efter Valencias Mouctar Diakhaby. Jonas Knudsen og Paulo Chichon fortæller om situationen og analyserer efterspillet.

Efterfølgende bliver der også tid til at nørde fodbolden banen. Gerard Moreno og Rafa Mir storroses, Real Madrid får et roligt resultat, og Atlético Madrid smider igen point mod et suverænt Sevilla-mandskab. Afslutningsvis kåres rundens detallazo og jugón, de negative og positive historier og til sidst en Clásico-forudsigelse.

Der varmes også kort op til lørdagens El Clásico, som med Atlético Madrids pointtab i Sevilla har fået endnu mere monumental betydning for, hvor vi kan forvente at se mesterskabspokalen lande i år.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik