Fodbold nyheder

Tidligere holdkammerat:
Så vilde var Bendtners norske fester

Af Magnus Kisbye

En tidligere holdkammerat fra Rosenborg fortæller i en podcast historier om Bendtners vilde fester i Trondheim.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Nicklas Bendtners tid i Rosenborg i Norge var det ikke kun mål, danskeren kunne levere. Han diskede angiveligt også op med nogle gedigne fester i sin store villa i Tronheim. Det fortæller hans tidligere holdkammerat i Rosenborg Pål André Helland i TV2 Norges podcast, B-laget.

- Ja, der var en del fester der, men vi kan vel snuppe to stykker.

- De fleste i omklædningsrummet var jo nok vant til at feste, men da de første gang kom hjem til Bendtner, og der var vagtfolk, serveringspersonale, egen DJ og fri bar, gjorde de alligevel store øjne. Det var helt strålende, siger den 31-årige nordmand, der i dag tørner ud for Lillestrøm i Eliteserien.

Da den danske spydspids kom til Norge, købte han et hus på 547 kvadratmeter for godt og vel 14 millioner dansker kroner. Det var her, den tidligere Arsenal-angriber inviterede blandt andre Helland til sin fødselsdagsfest, der forløb som noget udover det sædvanlige.

- Spillerne var inviterede med kærester. Vi startede med at spise på Søstrene Karlsen (populært spisested i Trondheim, red.). Da klokken begyndte at nærme sig 22.30, var der ved at blive fyldt op. Men da havde den unge mand fået at vide, at der skulle inviteres nogle folk med til fest, siger Helland, der til spørgsmålet om, at der var tale om ’smukke piger’, nikker ja.

- Pludselig stod der to store busser udenfor, og da klokken var 23, forsvandt cirka 100 mennesker fra Søstrene Karlsen. Det var direkte ind i busserne og hjem til ham. Og der stod nogen tilbage og kløede sig i hovedet, for det var jo på det tidspunkt, hvor der normalt begynder at blive fyldt op i byen: ’Er det en evakuering eller hvad?’

- Jo, det var fester på et lidt andet niveau, end vi var vant til.

Mere om Rosenborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik